Bekijk hier onder al onze reviews van de workshop ''Kwaliteitshandboek voor CO-Certificering''

Beoordelingen workshop kwaliteitshandboek

Thijk Vlaanderen

Workshop was relaxed, duidelijk, informatief en volledig! Ik raad het installateurs zeker aan.

5 sterren
5/5
Hans van der Maten

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit Als digi beet van 53 ging het zelfs mij goed af Het is duidelijk,niet commercieel uitgebuit ,en je handboek is af Met 5 mede cursisten is alle aandacht mogelijk Hartelijk dank !

5 sterren
5/5
Frans Franken

Duidelijk verhaal. Aan het eind van de dag heb je een kwaliteitshandboek op maat. Uiteindelijk heb je achteraf altijd de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Top

5 sterren
5/5
Barry van Dijk

Hartsikke fijne dag ervaren waarbij heel goed ondersteund zijn in het maken van ons kwaliteitshandboek voor CO Certificering. Goede duidelijke uitleg en echt een aanrader voor de installateur die tegen problemen aanloopt hiermee. Tevens lekkere Lunch verzorging voor de deelnemers.

5 sterren
5/5
Daniëlle ter Beek

Workshop is erg duidelijk en handig. Je gaat met een compleet kwaliteitshandboek naar huis en je kan al je vragen stellen en wordt goed op weg geholpen met de voorbereiding op de audit. Een aanrader.

5 sterren
5/5
Chantal Keijzers

Een prettige sfeer, alle ruimte voor vragen en veel informatie over het handboek. Aan het einde van de dag een handboek 'op maat' klaar, dankzij de duidelijke uitleg. Als je niet weet waar je moet beginnen voor de CO certificering is deze workshop zeker een aanrader!

5 sterren
5/5
Marcel Zagers

Goed voor elkaar. Alles is netjes uitgelegd, en er wordt voor iedereen netjes tijd genomen om alles in goede orde te verwerken. Iedereen gaat naar huis met een eigen kwaliteits handboek. Erik is erg fanatiek hiermee en dat staat hem te prijzen.

5 sterren
5/5
René Glissenaar

De workshop is een aanrader! Aan het einde van de workshop is het kwaliteitshandboek helemaal aangepast aan de eigen bedrijfssituatie. Groot voordeel is dat je gelijk inzicht hebt in alle aspecten van het handboek. Hierdoor is het bijhouden ervan eenvoudig.

5 sterren
5/5
Rob van Rossum, eigenaar RvR Installatietechniek

Goed 1 op 1, duidelijke informatie. Mooi handboek wat je zelf nog kan aanvullen.

5 sterren
5/5
Joeri Aalders

Voordat ik aan de workshop begon had ik veel vragen/onduidelijkheden over de certificering. Erik heeft een duidelijk verhaal waardoor al mijn vragen als sneeuw voor de zon verdwenen. met de hulp van Erik is het eenvoudig is om het handboek in elkaar te zetten en uiteraard ook te begrijpen waar het bij deze certificering allemaal om draait. na afloop ga je met een kant en klaar handboek naar huis! een aanrader voor iedereen die nog met vragen over de certificering rondloopt! Erik bedankt!

5 sterren
5/5
Wouter de West

Hele fijne workshop. Duidelijke uitleg en er wordt echt de tijd genomen om een goed handboek te maken. Erik bedankt hiervoor.

5 sterren
5/5
Ad de Vries

Afgelopen woensdag ben ik bij Erik geweest voor het maken van de handboek hij heeft het op een zeer prettige mannier verteld hoe het boek gemaakt moest worden en aan het einde van de dag heb je ook daadwerkelijk het boek mee naar huis, Erik enorm bedankt ik ben hier zeer blij mee!

5 sterren
5/5
Bert Nijeboer

zeer leerzame dag, Erik heeft het handboek zeer mooi universeel opgemaakt. en is prima in 1 dag naar je eigen bedrijf situatie te schrijven. het is een aanrader.

5 sterren
5/5
Antoinet

Vandaag een erg leuke en leerzame workshop gehad! Waarvan we zelf dachten waar moeten we beginnen hebben we nou in 1 dag tijd ons handboek voor elkaar. De opzet van kwaliteitshandboek is erg duidelijk en voor iedereen te begrijpen. Met de uitleg van Erik erbij zijn we in 1 dag een heel stuk wijzer geworden. Deze workshop is echt een aanrader en maakt een hoop duidelijk met wat je kan verwachten en waar je zelf op moet letten. Zeker de moeite waard als je je klaar wil maken voor de certificering om de workshop te volgen

5 sterren
5/5
Gunduz Yilmaz

Als je inhoudelijk betrokken wilt zijn met het maken van het handboek KIWA K 25000 is deze workshop zeker een aanrader. Je gaat zelf aan de slag om het handboek te maken met goede begeleiding en kennis en kunde van Erik. Heeft de zaakjes goed voorbereid zodat je aan het einde van de dag jouw specifieke handboek hebt afgerond.

5 sterren
5/5
Corine van der Vaart

Erik heeft duidelijk veel ervaring met handhaving van regels, opstellen van protocollen en technische werkzaamheden. Dit maakt dat het CO-Certificeringshandboek erg praktisch, beknopt en zelfs voor de niet-techneut op kantoor goed is in te vullen en uiteindelijk in te zetten en update te houden. Daarnaast een plezierige drive om kleine ondernemingen te ondersteunen bij deze enigszins vakvreemde materie. Complimenten voor deze efficiënte invulling van een 'taai' stuk.

5 sterren
5/5
Hans Woessink

Erik helpt je aan de hand van de KIWA BRL K25000 met een duidelijke uitleg en een bijbehorend handboek in één dag een heel eind op weg. Eind van de dag is handboek op je eigen situatie aangepast. Natuurlijk is er hiernaar nog wel wat huiswerk met betrekking tot de bijlagen te doen, maar dit mag geen probleem zijn. De weg is in ieder geval geplaveid, het handboek staat.

5 sterren
5/5
Thea Vosjan

Helder, doeltreffend, eenvoudig, zeer informatief. Een aanrader, zeker voor de kleinere installatiebedrijven.

5 sterren
5/5
Robert van Gerwen

Prima workshop, aan het einde van de workshop is het kwaliteitshandboek gereed. Erik maakt waar wat hij belooft.

5 sterren
5/5
Bas Vermeulen

Samengevat was het een workshop waar daadwerkelijk alles in zat. Omdat ik als eenmanszaak zoekende was in de wereld van certificering en wetgeving, heb ik Erik benaderd. In 1 dag tijd is er een handboek op maat voor mijn bedrijf beschikbaar. Omdat dit handboek gedurende de dag van de workshop, (onder begeleiding van Erik) stap voor stap is ingevuld, weet ik ook wat er exact gevraagd word en waar ik dit kan terug vinden. Tevens is er uitleg gegeven over de app, welke kan worden toegepast tijdens het onderhoud volgens de K25000 regeling van Kiwa. Als deze app volledig word ingevuld, voldoet het onderhoud aan de richtlijn. Kortom: ben je op zoek naar een compact handboek en advies, neem dan deel aan de workshop. Een aanrader!

5 sterren
5/5
Edwin Mekelenkamp

Het maken van het Kwaliteitshandboek werd zeer duidelijk uiteengezet, Erik heeft enorm veel kennis en ervaring op dit gebied en aan het eind van de workshop gaat iedereen met een gepersonaliseerd handboek naar huis. Deze workshop is een absolute aanrader! Erik BEDANKT!

5 sterren
5/5
Martin Lombarts

De datum was op 4-5-2022. Het was een heel informatieve dag waarin duidelijk werd hoe je het kwaliteitshandboek moet samenstellen. Onder deskundige begeleiding werd het boek ook op je bedrijf gericht samengesteld. Ook leuke onderlinge discussies over wat een ieder meemaakt in zijn tak van werk. De cursus is zeer aan te bevelen en ontneemt je een hoop werk. Geld zeker waard.

5 sterren
5/5
Ramon Ramaekers

Leerzaam en het weten waarom handboek nodig is.

5 sterren
5/5
Cino Haaren

Duidelijke taal, simpel en een aanrader om niet zelf het wiel uit te vinden.

5 sterren
5/5
Sander Wessels

Dhr. Hafkamp vertelt alles op een heldere en duidelijke manier en helpt waar nodig met het aanpassen van het standaard ( blanco) handboek dat voor het specifieke bedrijf van de deelnemers op maat gemaakt moet worden. Aanrader !

5 sterren
5/5
Monique Noblesse

Kleine groep. Fijne uitleg en duidelijk. Met oog voor wat het bedrijf wil. Je gaat met een volledig handboek en vertrouwen in de certificering. Er is ons veel duidelijk geworden. Een aanrader.

5 sterren
5/5