CO-Certificatie.nl

Model kwaliteitshandboek

Het model kwaliteitshandboek CO-certificatie.nl, is een compact handboek geworden waarin alle noodzakelijke aspecten uit de certificeringsregeling zijn verwoord. 

CO-Certificatie.nl workshop kwaliteitshandboeken eenmalig €795,-.

CO-Certificatie.nl organiseert workshops ”Kwaliteitshandboek voor de CO-Certificering”. Kosten €795. Deze workshop is te vinden in de catalogus van WijTechniek, betekent ook dat deelnemers aan WijTechniek deze kosten kunnen declareren.

Het CO-Certificatie.nl kwaliteitshandboek is gebaseerd op de KIWA BRL K25000

Model kwaliteitshandboek van CO-Certificatie.nl

Nadat in de workshop het model kwaliteitshandboek is omgebouwd tot een bedrijfspecifiek Kwaliteitshandboek is de volgende stap het implementeren van datgene dat is opgeschreven. Voor de ZZP’er is dat eenvoudig, die hoeft alleen te beginnen met het gebruiken van de checklisten of de Gasketel Checklist App. De installateur met personeel zal het relevante personeel moeten voorlichten over de processen.

Dat betekent uitleg geven de checklisten en over wat te doen bij afwijkende situaties. Maar ook uitleg over het meetmiddelen beheer en het plakken van bijvoorbeeld een afkeur sticker. De laatste stap is het laten certificeren door een Certificerende Instelling (CI), in het geval van de BRL K25000 is dat de KIWA. Het certificatieproces start met het opvragen van een offerte bij KIWA, het verstrekken van een opdracht en vervolgens de afspraak voor de audit.

Naast het versturen van nieuwsbrieven en de website, biedt CO-
certificatie.nl ook bedrijfshandboeken en de Gasketelwet Checklist App.

  • Een Workshop Model Kwaliteitshandboek (BRL K25000) kost Euro 795.
  • Een maatwerk kwaliteitshandboek (BRL K25000) is er al vanaf Euro 795
  • Een abonnement op Gasketel Registratie App kost €16,49 incl BTW per maand.
  • Kijk onderaan de homepage voor de QR-code en scan deze!

Eenvoudige leestaal

Het model kwaliteitshandboek is ‘vertaald’ naar eenvoudige leestaal, zodat ze voor iedereen goed te begrijpen zijn. Verder maken een aantal praktische instructies en bijlagen het kwaliteitshandboek compleet: een voorbewerkt normenoverzicht, een eenvoudige methode om de kalibratie van meetmiddelen te organiseren, maar ook voorbeeldbrieven om eigenaren in te lichten over gevaarlijke situaties en een standaard beleidsverklaring.

Ook zijn een aantal technische informatiebladen (samenvattingen uit de opleiding) bijgevoegd die onderhoudsmonteurs kunnen gebruiken en ondersteunen tijdens het uitvoeren van hun werk.’

BRL6000-25

Het handboek is ook geschikt voor de uitbreiding van een BRL6000 kwaliteitssysteem, evenals de bijlagen. De impact op een uitbreiding van een bestaand BRL 6000 systeem is niet zo groot..