CO-Certificatie.nl

Model kwaliteitshandboek

Het model kwaliteitshandboek CO-certificatie.nl, is een compact handboek geworden waarin alle noodzakelijke aspecten uit de certificeringsregeling zijn verwoord. 

CO-Certificatie.nl levert kwaliteitshandboeken vanaf €395,-.

Het CO-Certificatie.nl kwaliteitshandboek is gebaseerd op de KIWA BRL K25000

Model kwaliteitshandboek van CO-Certificatie.nl

Het model kwaliteitshandboek CO-certificatie.nl, is een compact handboek geworden waarin alle noodzakelijke aspecten uit de certificeringsregeling zijn verwoord. Het kwaliteitshandboek voldoet aan de eisen zoals die zijn vastgelegd in het procescertificaat voor ‘werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties in verband met koolmonoxide’. Deze regeling wordt ook wel de KIWA BRL Certificering preventie koolmonoxide genoemd. Het handboek van CO-certificatie.nl is georiënteerd op de KIWA BRL. De KIWA BRL, sluit aan bij de beleving van de kleinere installateur.

Model kwaliteitshandboek van CO-Certificatie.nl

Naast het versturen van nieuwsbrieven en de website, biedt CO-
certificatie.nl ook bedrijfshandboeken en de Gasketelwet Checklist App.

  • Een model kwaliteitshandboek (BRL K25000) kost Euro 395.
  • Een maatwerk kwaliteitshandboek (BRL K25000) is er al vanaf Euro 795
  • Een abonnement op Gasketel Registratie App kost Euro 10 per maand.
  • Kijk onderaan de homepage voor de QR-code en scan deze!
handboek-co-certificering-kwaliteitshandboek

Eenvoudige leestaal

Het model kwaliteitshandboek is ‘vertaald’ naar eenvoudige leestaal, zodat ze voor iedereen goed te begrijpen zijn. Verder maken een aantal praktische instructies en bijlagen het kwaliteitshandboek compleet: een voorbewerkt normenoverzicht, een eenvoudige methode om de kalibratie van meetmiddelen te organiseren, maar ook voorbeeldbrieven om eigenaren in te lichten over gevaarlijke situaties en een standaard beleidsverklaring.

Ook zijn een aantal technische informatiebladen (samenvattingen uit de opleiding) bijgevoegd die onderhoudsmonteurs kunnen gebruiken en ondersteunen tijdens het uitvoeren van hun werk.’

BRL6000-25

Het handboek is ook geschikt voor de uitbreiding van een BRL6000 kwaliteitssysteem, evenals de bijlagen. De impact op een uitbreiding van een bestaand BRL 6000 systeem is niet zo groot..