CO-Certificatie.nl

De Gasketelwet Checklist App

De telefoonapp dient ter ondersteuning van het kwaliteitssysteem voor CO-certificatie. De verplichte registraties van uitgevoerde werkzaamheden worden op die manier ook direct vastgelegd, want volgens de nieuwe wet moet je kunnen aantonen wat je hebt uitgevoerd.

Klik op de afbeeldingen om de app te bekijken!

De Gasketelwet Checklist App

CO-certificatie.nl heeft een telefoonapp gebouwd voor het registreren van uitgevoerde werkzaamheden aan gastechnische installaties. Daarbij kan het gaan om een inbedrijfstelling, storingsafhandeling of een reparatie. De verplichte registraties, conform de wet- en regelgeving worden vastgelegd met behulp van een telefoon app (Android en IOS). Geen papieren checklijsten, maar de werkzaamheden via je telefoon kunnen registreren in een app.

De installateur hoeft dus achteraf geen papieren meer in te vullen en dat scheelt heel rompslomp. Als de werkzaamheden zijn afgerond, wordt de onderhoudsinformatie via internet verstuurd naar het mailadres van de installateur.

Impact van de Gasketelwet Checklist App

Voor de kleinere installateur heeft de CO certificering veel voeten in de aarde. Veelal hebben kleinere bedrijven geen ervaring met kwaliteitssystemen en certificering daarvan. Daardoor kunnen ze het onderwerp CO certificatie ook lastig overzien. De verplichte certificering voor de CO-certificatie betekent voor hen een hoop extra werk en ze hebben geen kennis van deze tak van sport. Zij lopen tegen allerlei dingen aan; hoe schrijf ik een kwaliteitshandboek, hoe organiseer ik de kalibratie van meetapparatuur, welke checklijsten gebruik ik, want je zult moeten aantonen dat je alle belangrijke aspecten rondom het preventief onderhoud geregistreerd hebt. 

Klik op de afbeeldingen om de app te bekijken!

De Gasketelwet Checklist App is nu te downloaden in de Playstore van Android en in de Apple Store. Scan de QR-code om direct naar de app te gaan.