BRLLogo-certificering

Beste lezer!


Abonnee,

Dit is een nieuwsbrief van CO-certificatie. De plek waar alle relevante informatie over de gastketelwet bij elkaar wordt gebracht.

Highlights:
- Kan ik me al laten certificeren?
- Dunste kwaliteitshandboek CO certificatie

Kan ik me al laten certificeren?

Op dit moment zijn de certificeringsinstellingen druk bezig om voorbereidingen te treffen om het certificeren mogelijk te maken. Wel kunnen bedrijven zich voorbereiden op de certificering. Bedrijven kunnen het kwaliteitshandboek alvast gaan schrijven of gaan aanschaffen. Ook kunnen voorbereidingen worden getroffen voor de aanschaf van meetmiddelen. Is het bedrijf in het bezit van de juiste meetmiddelen? Kunnen mijn medewerkers werken met de meetapparatuur en de meetwaarde interpreteren?

Het dunste kwaliteitshandboek van Nederland

CO certificatie heeft hard gewerkt aan een kwaliteitshandboek voor de CO certificering. Een compact model handboek voor de kleine installatiebedrijven, compleet met kant en klare formulieren, normenbeheer, meetmiddelenbeheer, etc. Er zitten zelfs standaardbrieven in het pakket die gebruikt kunnen worden als een toestel buiten gebruik is gesteld.

Het compacte modelhandboek telt 6 pagina's tekst met duidelijke beschrijvingen over de werkzaamheden en voorschriften . Het model handboek is eenvoudig bedrijfsspecifiek te maken. Het kwaliteitssysteem wordt op dit getest bij een aantal installateurs.

Het handboek is vanaf 1 maart a.s. beschikbaar maar is nu al te bestellen. Meer informatie? Neem dan contact met mij op.