BRLLogo-certificering

Beste abonnee!


Abonnee,

Tussen de laatste nieuwsbrief en de huidige nieuwsbrief heeft enige tijd gezeten. Dat is veroorzaakt door de informatie-luwte waarin CO-certificatie.nl verbleef. Sinds gisteren is er weer leven in de brouwerij. Terwijl vele adviseurs nog bezig zijn om handen en voeten te geven aan de invulling van een kwaliteitssysteem voor de CO certificering, heeft de eerste installateur van Nederland en eerste klant van CO-certificatie.nl, gisteren een KIWA BRL K25000 audit ondergaan.

Met trots kan gemeld worden dat MC Totaal Service uit Lelystad de audit met een positief resultaat heeft doorstaan. MC Totaal Service heeft gebruik gemaakt van het maatwerk kwaliteitshandboek van CO-certificatie.nl en de door CO-certificatie.nl ontwikkelde Gasketel Checklist App.

Mark Castaing van MC Totaal Service is apetrots, de allereerste installateur van Nederland. Mark stak zijn nek uit en gaat straks als eerste het BRL K25000 certificaat in ontvangst nemen. Ook voor auditor en schemabeheerder Jeroen de Vrught van KIWA was het een spannende dag, als auditor en schemabeheerder van de BRL K25000 was het ook voor hem de eerste BRL K25000 audit.

MC Totaal Service maakt gebruik van de door CO-certifcatie.nl ontwikkelde Gasketel Checklist App. Tijdens het uitvoeren van onderhoud registreert MC Totaal Service de verkregen test en meetgegevens. De bèta versie van Gasketel Checklist App wordt op dit moment volop getest door een aantal gebruikers, het betreffen hier bedrijven met 1-8 medewerkers.
Lovende reacties worden door de gebruikers gemeld. De bèta versie is stabiel en draait zonder storingen of bugs. Het handige van deze app is dat het onderhoudsrapport vanuit de app direct kan worden doorgestuurd naar een willekeurig mail adres. Op deze manier kan elke installateur straks aantonen welke registraties er gedaan zijn.

Vanaf vandaag is het mogelijk om een CO-certificatie.nl kwaliteitshandboek te bestellen.
  • Model CO-certificatie.nl kwaliteitshandboek incl. bijlagen (bestanden in Word formaat) – €395 excl. BTW
  • Maatwerk bedrijfskwaliteitshandboek incl. bijlagen (bestanden in Word formaat) – €795 excl. BTW**
** Om een vliegende start te maken geeft CO-certificatie.nl een introductiekorting van €100 op een maatwerk bedrijfskwaliteitshandboek voor de abonnees van deze nieuwsbrief. Deze introductiekorting is geldig tot 1 juli 2021 en uitsluitend voor abonnees van de nieuwsbrief van CO-certificatie.nl

Tot het moment dat de Gasketelwet Checklist App volledig is vrijgegeven kunnen de afnemers van het handboek gratis gebruik maken van de beschikbare bèta versie. Op het moment dat de Gasketelwet Checklist App in de Google Playstore staat dan zal de gratis versies komen te vervallen. De abonnementsprijzen vangen aan bij €10 per maand (gegarandeerd tot 1-4-2022). De IOS versie staat voor het derde kwartaal van 2021 gepland.

CO-certificatie.nl ondersteunt haar klanten met het inrichten en implementeren van een kwaliteitssysteem voor de gasketelwet.
Meer informatie? Neem dan eens contact met ons op!