BRLLogo-certificering

Beste abonnee!


Abonnee,

CO-Certificatie.nl heeft een goed contact met KIWA over de certificering voor de Gasketelwet. KIWA biedt twee BRL vormen aan, de BRL 6000 en de zelf ontwikkelde BRL K25000. Beide BRL standaarden leiden tot hetzelfde resultaat, een bedrijfscertificaat voor de CO-certificering. De waarde van beide certificaten is het zelfde. De BRL K25000 is specifiek geschreven voor de installatiebedrijven die niet gecertificeerd zijn conform BRL 6000. Als een bedrijf een BRL 6000 certificaat bezit, dan is het eenvoudig om ook de BRL 6000-25 variant toe te voegen.

Voor bedrijven en zelfstandigen zonder personeel is het veel eenvoudiger om de KIWA BRL K25000 op te starten. CO-certificatie.nl heeft een model bedrijfshandboek ontwikkeld voor een certificatie gebaseerd op BRL K25000. Dit compacte, praktische en in eenvoudige taal geschreven handboek omvat 8 pagina’s tekst en een 15-tal bijlagen.

CO-certificatie.nl heeft bewust gekozen voor de KIWA BRL K25000. KIWA is marktleider op het gebied van certificeringen in de installatietechniek, KIWA heeft gedacht aan de kleine ondernemer, KIWA heeft praktisch onderlegde auditoren. KIWA auditoren weten waar ze over praten, nadeel: je leidt ze niet om de tuin, voordeel: ze zijn in staat om jou de goede richting te wijzen (niet de oplossing, adviseren mogen ze niet). CO-certificatie.nl heeft een informatieve website met veel achtergrond informatie (www.co-certificatie.nl).

Wilt u meer informatie over de Kiwa BRL K25000? Lees dan dit artikel van de Kiwa.
Wilt u bedrijfshandboek aanschaffen? Mail dan info@co-certificatie.nl


Meer informatie? Neem dan eens contact met ons op!