BRLLogo-certificering

Beste abonnee!


Abonnee,

Opnieuw een gasketel bedrijfsaudit met KIWA
Op 8 juni a.s. gaat KIWA opnieuw een proefaudit uitvoeren voor de certificering van een bedrijf voor de gasketelwet.
Het wordt het derde bedrijf in Nederland die beoordeeld gaat worden op de KIWA BRL K25000. CO-certificatie is bijzonder trots ook hierbij betrokken te zijn.
Het eerste gecertificeerde bedrijf van Nederland (MC Totaal Service uit Lelystad) maakte gebruik van het CO-certificatie.nl bedrijfshandboek. Ook het bedrijf dat 8 juni wordt beoordeeld maakt gebruik van een CO-certificatie.nl maatwerk bedrijfshandboek.
Deze installateur heeft 10 medewerkers, waarvan er 5 werkzaam zijn in dit vakgebied. Het bedrijf werkt met specifiek installatietechniek softwarepakket, dat betekent dat de verplichte registraties in dat softwarepakket worden gedaan. Wat zou het mooi zijn als dit bedrijf het derde gecertificeerde bedrijf zou mogen worden.

Zijn bedrijfshandboeken al leverbaar?
CO-certificatie.nl levert al volop bedrijfshandboeken uit. Er zijn drie smaken, een model bedrijfshandboek die door de afnemer zelf wordt afgerond, de tweede variant is het leveren van een bedrijfsspecifiek handboek excl. implementatie hulp en een derde smaak is dat er implementatiehulp wordt aangeboden.
Een model bedrijfshandboek wordt digitaal aangeleverd vanaf €395.

De Gasketel Checklist App verkrijgbaar in de Playstore
De Gasketel Checklist App is vanaf 15 juni verkrijgbaar in de Playstore.
Deze app is bij uitstek geschikt voor bedrijven die geen software tools hebben.
Met de Gasketel Checklist App registreer je alle controle aspecten bij het uitvoeren van werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen.
De registraties worden vanuit de Gasketel Checklist App doorgestuurd naar een email adres die de gebruiker opgeeft.
Meer informatie? Neem dan eens contact met ons op!