BRLLogo-certificering

Beste abonnee!


Abonnee,

DE GASKETELWET

Op 1 april 2022 moet alle monteurs die handelingen doen aan een gasverbrandingstoestel, in het bezit zijn van een bewijs van vakmanschap CO. Dat betekent dat elke monteur een verplicht theorie en een praktijkexamen moeten afleggen en een voldoende resultaat moet behalen.

Wat velen niet weten is dat de werkgevers van deze monteurs een bedrijfscertificaat moeten behalen. Dat is ook van toepassing voor ZZP’ers en kleine zelfstandigen. Naast de BRL 6000-25 van InstallQ, bestaat er ook een KIWA BRL die zeer geschikt is voor de ZZP’ers en kleine zelfstandigen. KIWA is een organisatie die jarenlang o.a. bedrijven en producten certificeert in de gas-branche. De KIWA BRL K25000 is eenvoudiger van aard en met dit certificaat behaal je dezelfde status als bij de BRL 6000-25. Voor het verkrijgen van de BRL K25000 hoef je geen lid te zijn van Techniek Nederland.

Het bedrijf CO-certificatie.nl heeft een invulhandboek geschreven, gebaseerd is op de KIWA BRL K25000. Dit compacte kwaliteitssysteem bestaat uit een handboek, checklists, afkeur brieven en instructies. Het handboek is te gebruiken tezamen met de GASKETEL CHECKLIST APP, een onderhoudsregistratie tool voor op je telefoon. Voor meer informatie: info@co-certificatie.nl

CO-certificatie.nl ondersteunt haar klanten met het inrichten en implementeren van een kwaliteitssysteem voor de gasketelwet.
Meer informatie? Neem dan eens contact met ons op!